srijeda, 14. svibnja 2014.

LITERARNA SUBOTA U OPSKURIJI+DUSKINE BABUSKE+CUDNOREDE

Infoshop Opskuria poziva Vas na Literarnu subotu u skvotu Klaonica!

Naši posebni gosti, Literarni kružok Proezlotta iz infoshopa Pippilotta, predstavit će svoj novi, 4# fanzin u Infoshopu Opskuria u subotu 17. 5. 2014. godine u 17 sati. Autori će čitati radove iz fanzina, čitati neke nove radove, a posjetitelji su sasvim slobodni predstaviti svoje radove.

Proezlotta – fanzin #4 samostalno je izdan 5.4.2014. godine u dvorištu AKC Medika. Osim kvalitetnog sadržaja, ovaj fanzin je poseban po načinu izdavanja – korištena je paste–up tehnika, jedna od formi ulične umjetnosti. Listovi s tekstom lijepljeni su na dio zida uz Infoshop Pippilotta, čineći fanzin dostupan svima i u svako vrijeme.

Za detaljniji opis izdavanja #4 fanzina posjetite ovaj link: http://goranzajcek.blogspot.com/2014/04/proezlotta-zine-4.html

Osim Literarnog kružoka Proezlotta, neke svoje radove čitati će:

Bojan, Mirna i Katarina te svi koji zele sudjelovati.
 
Osim autorskih djela, Antonija R. će prevesti neka djela na bugarski jezik te ih javno pročitati.

Osim literarnog dijela, priredili smo Vam i likovni dio. Posjetitelji će ovom prigodom moći pogledati izložbu radova Duške R. . Duškini radovi sastoje se od ilustracija, printeva, stickera, torba, bedževa… sa motivima ruskih babuški na malo drugačiji način. Neki od radova bit će i na prodaju!
https://www.facebook.com/DuskasBabuskas

Za glazbeno poetski program pobrinut će se Čudnoređe (Ognjen B.)!
ČUDNOREĐE je autorski životno-muzički projekt Ognjena , kronika tragikomike ovog vremena i prostora te fenomen na sjecištu ludosti i mudrosti, ozbiljnosti i zajebancije, arta i kiča, inovacije i krađe, apokalipse i utopije, cinizma i ogorčenosti te mnogih drugih naizgled nespojivih dualnosti. Ove subote u akustičnoj verziji!
Izvor: http://www.reverbnation.com/cudnoredje

+ bit će i vege hrane koju će spremiti naš kuhar Zlatko!





Donacije su poželjne i dobrodošle!

Vidimo se!

SKVOT KLAONICA, HEINZELOVA 66, ZAGREB, CROATIA

Nema komentara:

Objavi komentar