srijeda, 28. svibnja 2014.

INFOSHOP OPSKURIA NA FESTIVALU „KREATIVAN NERED“ – SUBOTA 7.6.2014., VELIKA GORICAFestival „Kreativan nered“ održat će se 7. i 8. lipnja na livadi kod POUVG-a gdje će vas od 10 ujutro do 11 navečer zabavljati razni izvođači, te ćete nešto naučiti na jednoj od raznovrsnih radionica.

Naš infoshop Opskuria također sudjeluje u programu sa  radionica izrade prirodne diy kozmetike!


Radionicom izrade prirodne diy kozmetike predstaviti ćemo rad infoshopa Opskuria.
*Infoshop/knjižnica/galerija Opskuria je inicijativa u sklopu skvota ReciKlaonica. Prvenstveno to je knjižnica i čitaonica s ciljem razmjena informacija, znanja koja teži kritičkom promišljanju aktualnih tema, poticanju rasprava te općem razvoju slobodne misli.

Na radionici izrade prirodne diy kozmetike izrađivati ćemo dezodoranse i pastu za zube.
Sastojci koje koristimo isključivo su iz prirode, lako dostupni (većinu ih imate u vlastitoj kuhinji ) bez štetnih sastojaka kojima vrvi umjetna kozmetika. Naučiti ćemo kako jeftino, brzo, zdravo i održivo možemo sami izrađivati svakodnevnu kozmetiku odnosno kako je alternativa često bolja solucija od onog što nam nude marketinški i farmaceutski stručnjaci – stručnjaci koji ne mare za opću dobrobit već isključivo na vlastitu zaradu.
Svaki sudionik naše radionice dobiti će i primjerak dezodoransa i paste za zube te recepte za daljnja eksperimentiranja i usavršavanja.

Voditeljice radionice:
Marina P. – prirodna pasta za zube
Sanda K. – prirodni dezodorans

LINK NA CIJELU NAJAVU:

Nema komentara:

Objavi komentar