četvrtak, 29. studenoga 2012.

PODRŽITE WAGENBURG!


ŠTO SE ZAPRAVO DOGODILO NAKON 'MARŠA PATRIOTA' U WROCLAVU?




Oko 19 sati, 11. studenog 2012., nakon patriotskog marsa organiziranog od strane NOPa (Stranka novog nacionalnog rodenja Poljske) preko sto ljudi okupiralo je prostor ALTERNA VITA Centar za zelenu tehnologiju udruga za ekologiju i edukaciju (iliti Wagenburg). 

Nakon neuspjesnog pokusaja razvaljivanja ograde uspijeli su uci kroz susjedno dvoriste (koje je u posjedu kompanije Gant) te su pomocu boca, kamenja i baklji iznenadno napali  stanovnike i prijatelje  Wagenburga kojih je u tom trenutku bilo sesnaest. Dvije osobe su brutalno pretucene ( slomljene ruke, ozljede glave ) i jedna od njih je odvezena u bolnicu u jako kriticnom stanju.
U isto vrijeme su demolirali cijeli prostor, srusili ogradu, unistili automobile i kampere koji su bili u dvoristu. Nakon napada koji je trajao nekih dvadeset minuta, razisli su se. Policija je uhitila cetvero patriota. Jedan od skvotera je jos u bolnici, nakon nekoliko operacija stanje mu se popravilo.

Ovo sto se dogodilo je zasnovano na predrasudama, cistoj mrznji i desnicarskoj ideologiji.
Ne mozemo ostati ravnodusni na ovaj nazi teror!!
Oni trebaju nasu podrsku pa im pokazimo da smo uz njih.

-------------------------------

AKO STE U MOGUCNOSTI - ORGANIZIRAJTE BENEFIT, KONTAKTIRAJTE EKIPU PUTEM NJIHOVOG  FACEBOOK PROFILA I SIRITE VIJEST DALJE! 
SVA NACISTICKA DIVLJANJA MORAJU BITI KAZNJENA!

Nema komentara:

Objavi komentar