srijeda, 28. prosinca 2011.

Viva Klaonica squat!

Priča je počela 11. veljače 2011. godine i nastavlja se. Evo pa je došlo i to vrijeme kada mladi skvot Klaonica dobiva svoju virtualnu presliku. Ideja bloga (koji bi u svakom trenutku mogao prerasti i u site, ali otom potom) je prikaz prostora kao i mnogih projekata vezanih uz isti ili drage ljude koji u njemu obitavaju. Fotografije, diy tutorijali, kolumne, događanja, bla bla bla.. što god se nekom sprdne. Naravno, također služi kao i sredstvo komunikacije pa sve društveno angažirane, umjetnički nastrojene, sviješću obdarene duše se mogu javiti na e-mail violent0pacification@gmail.com + naravno, to se odnosi i na putnike koji trebaju smještaj, topao obrok i najpre ikad društvo. Za uzvrat ćemo vas iskoristiti za radnu snagu i ukrasti vam dušu. :)



The story started on the 11th of February 2011 and it continues. Here is the time when young Klaonica squat gets it's virtual copy. The idea of ​​this blog (which can turn into a website at any moment, but we'll think about that later) is a representation of our house as well as many projects related to the same or related to nice people who live in it. Photos, DIY tutorials, columns, events, bla bla bla .. whatever somebody is up to. Of course, it also serves as a communication tool and all socially engaged, artistically minded, conscious people can contact us by e-mail violent0pacification@gmail.com + Of course, this also applies to passengers who need a place to sleep, a warm meal and the best company ever. In return we will take advantage of your (wo)manpower and steal your soul. :)


Stay tuned!
A

2 komentara:

  1. u subotu sam prvi put bila u posjetu vama takozvanim skvoterima iiii...IZNENADILA SAM SE POZITIVNO...svi kao cjelina ste opusteni,otvoreni,puni znanja,neoptereceni novcem i inim stvarima "surovog "svijeta.Širite mirnu i pozitivnu energiju i full vas podravam sve vas nezavisne umjetnike itd.Dođe mi da i sama budem dio te...cjeline s vama(neznam kako bi drugacije to nazvala) te da se osvjestim i sama,rasteretim,procistim misli,sve negativno i zatrovano da ocistim iz sebe i samo zivim i da se prikljucim zajednici kojoj lova nije najbitnija na svijetu i maknem iz ovih pritiska gdje samo lova prolazi,primorano obavljanje poslova za koje uopce nisi zainteresirad da bi mogo placat stan imat kaj jest i jos da te netko konstantno zajebava jelte...da bi mogo kao "normalno "zivjet.Želim rec da bi ovak kak vi zivite trebali svi ljudi zivjet i jebeno se osvjestit i svima bi bilo puno puno punoo ljepse zivjet u ovozemaljskom zivotu.phh doslo mi je da ostavim komentar nadam se da nije sad smijesno i glupo i da tak ispadam al tako sam to shvatila sve i imala se potrebu izrazit napokon:;).ines smb

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako nam je drago da ti se svidjelo i da ti je čitava priča zanimljiva! Slobodno ostani u kontaktu pa navrati kad želiš i ako imaš kakvu ideju koju bi htjela realizirati. :)

    OdgovoriIzbriši