petak, 20. lipnja 2014.

HC/PUNK + POST PANKROK U SKVOTU!



30.6.2014. - 20:00h - UPAD: 20kn
Dva kraljevačka banda počinju dvotjednu europsku turneju u zagrebačkom skvotu Reci:Klaonica, pa dođi i čekiraj, popij koje piće i malo mezni dobre vegan fudare.

THE TRUTH (Kraljevo-Ribnica-Beograd-Dugave)

The Truth je kraljevačko zagrebački hc/punk band nekad znan i kao The Truth Of XXX. Svi članovi The Truth su aktivni u DIY hc/punk-u već duži niz godina, što kroz fanzinaštvo, sviranje u bandovima ili organiziranje koncerata, uz još mnoge druge stvari. Ovom prilikom promoviraju svoj novi materijal kojeg planiraju izbaciti nakon turneje na 7-inčnom vinilu. Do sad su odsvirali 3 europske turneje uz par mini turneja i izleta po Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji i Italiji. The Truth nastupi uvijek garantiraju dobru zabavu ali i edukaciju upakiranu u specifičan The Truth hc/punk zvuk.

http://thetruthbanda.wordpress.com/
http://www.reverbnation.com/thetruthofthetruth
https://www.youtube.com/watch?v=hFnHYgP016I

PEOPLEFOX (Ribnica-Kraljevo)

PEOPLEFOX su relativno mlad kraljevački post punk rock band, koji crpi utjecaje iz bandova poput Dinosaur JR i Husker Du (čije obrade znaju i svirati na koncertima). Do sad nisu imali puno nastupa, pa je ovo dobra prilika da čekiraš energičnu i emocionalnu svirku ovog post punk rock tria.

http://peoplefox.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=sZFGzADKjsE

http://reciklaonica.blogspot.com/

KAKO DOĆI DO KLAONICE: HEINZELOVA 66, Zagreb

Više načina:

1. izaći na tramvajskoj stanici Radnička i doći do parkirališta Merkator. Na kraju parkirališta u kutu je mali prolaz kojim se može ući u kompleks. Na betonu se nalaze strelice koje vode do Klaonice.
2. Kada dolazite od Kvatrića,idete samo ravno Heinzlovom i onda poslije pet shopa skrenete u prvu ulicu desno, tamo je ulaz gdje je klub BBB-ovaca. Od tamo krenete desno pokraj velikog praznog prostora u sredini i onda lijevo i ravno ste kod nas!

30.6.2014. Ponedjeljak
upad: 20 kn