nedjelja, 22. siječnja 2012.

PROSLAVA PRVOG ROĐENDANA!

WILL BE UPDATED!
- flajeri, dnevni program 11.2.



I tako se bliži točno godinu dana bespravnog čilanja stoga se pripremite na slaughterkirvaj!

U čast i slavu prvog rođendana mladog skvota sprema se dvodnevna fešta koja počinje 10.2. s psytrance/breakbeat/sve-ikad paryjem te se nastavlja sljedeći dan uz  skam pank kaos uz goste iz Italije, Rijeke i Zadra.




10.2. breakbeat/psybreaks/full on/dark/psy trance

Akira     (Pistolero)
Sven
Zmayo  (Pistolero)
Dean    (Cupuscactus)
Winpa
Pelks    (Pistolero/Modem)
Inner    (Oddvod)


11.2. dnevni program + gig


Dnevni program proslave prve godišnjice postojanja naše male zajednice je zamišljen u okviru ugodnog druženja kroz koje svatko od nas može naučiti po koju novu činjenicu, otvoriti koje ekstra oko, razviti koju vještinu I kickat ass u old school emulator igricama. Prostora ima, stoga ako još netko ima kakvu zamisao da upotpuni program prenošenjem neke svoje poruke, vještine, znanja – neka se slobodno javi I priključi.


OTVARANJE FREE SHOPA je već 10.2. tako da će vam ljubazno osoblje istoga biti na usluzi čitav dan. Uzmi ili ostavi princip - Odaberite nešto za sebe ili pak ostavite nešto s čime mislite da biste mogli nekoga drugoga obradovati. Većinom je to odjeća, ali se I svačeg drugog može naći.



09:00h

RADIONICA OSNOVA ŽONGLIRANJA
Daisy će sve rano-ranioce nikad-spavalice provesti kroz osnove žongliranja poiima, lopticama, čunjevima, a pošto su poi njezina specijalnost - fokus je na izradi I umijeću baratanja istima.


15:00h

FOOD NOT BOMBS
Domaća vegan ku'inja! + propaganda

PROJEKCIJE FILMOVA
S početkom u 15:00h kreće predavanje osvještavanje drmanje buđenje uz pomoć vizualnih sredstava sljedećih imena koji stupaju sljedećim redoslijedom:

"Metropolis"
igrani film Fritza Langa (1927. godina)
153 min
http://www.metacafe.com/watch/1867351/metropolis_by_fritz_lang_trailer/

“Čovjek koji je sadio drveće”
animirani film Frédérica Backa (1987. godina)
30min

“Kraj civilizacije”
dokumentarni film Franklina Lopeza (2011. godina)
http://submedia.tv/endciv/2010/11/01/endciv-trailer/
75min

...


OSNOVE GLAZBENOG SNIMANJA I PRODUKCIJE
Radionica u kojoj svaki od čilih đaka može izabrati I zasvirati jedan od instrumenata ili pokazati svoje vokalne sposobnosti te to isto naučiti isproducirati like a champ uz vrsnog tutora Mitju.

KUT SRAMA oliti “Direktna borba” protiv diskriminacije
Dio programa koji je zamišljen kao Antonijina instalacija u kojoj vi aktivno sudjelujete nakon što navučite svoje zlaćane boksačke rukavice I zamahnite prema vreći srama koja je puna netrpeljivosti, šovinizma, seksizma, homofobije, specizma, ksenofobije I svih srodnih gadosti.

IZRADA I POPRAVAK DREDOVA
Naučite sređivati svoje neobuzdano žbunje na glavi ili načiniti to isto ili ga pak ukrasiti s kojom perlicom, maticom, perom uz ljupku profesoricu Valentinu.


OLD SCHOOL EMULATOR IGRICE
Primite se joysticka, zavaljajte se u udobnu fotelju te razludite u Street Fighteru ili u nekoj od naftalin igrica s popisa uz svog predanog mentora Vekija.


16:00h

RADIONICA SCRATCH ANIMACIJE
Naučite osnove principa animacije te se aktivno uključite u zajedničku izradu filma ovom posebnom metodom o kojoj će vam svoje znanje prenijeti tuttsy Alina.

STOP SPECIZMU
Grupa koja se bori protiv svakog oblika diskriminacije, poziva vas na predavanje/diskusiju pod nazivom "Radikalni aktivizam ili borba za jednakost". Diskutirati će se o specizmu, pravima životinja, načinima borbe za prava i jednakost svih životinja, povezanosti između aktivizma za prava životinja i prava ljudi, te općenito o tome kako se možemo aktivnije uključiti u borbu i pomoći svim ugroženim i diskriminiranim skupinama - ljudskim ili ne-ljudskim.

Ako pak nemate pojma što je to "specizam", možete uzeti besplatne materijale poput letaka, brošura i dvd-ova s aktivističkim filmovima koji će vam sve objasniti, pa diskusiju možemo nastaviti drugi put. Ako i znate što je specizam, svejedno dođite da diskutiramo, uvijek se može nešto novo saznati! Od osnova prava životinja do veganskih recepata i direktnog oslobađanja životinja - informacije i savjete možete naći kod aktivista/ica grupe Stop specizmu.


PREDAVANJE O AYURVEDI + “zločesti E-ovi”
Hrana kao lijek. Objasnit će vama učiteljica Suzi I uputit vas na propuste u prehrani!


PREDAVANJE I IZRADA DREVNOG ORUŽJA OD RENDOM PREDMETA
Učitelj Kić reče: “Ako ste ikada našli u situaciji kada su vam neophodno potrebne nunčake kako biste izvukli živu glavu iz grde situacije, a njih nigdje .. e pa nakon ovoga ćete ih vidjeti u svemu! NU!”



RADIONICA KRISTALA I CRTANJA MANDALE
Martina će vas uvesti u svijet kristala te vas podučiti kako nacrtati svoju vlastitu Mandalu.


18:00h

DJEMBE ĐEMOVANJE! + DIĐ
Ponesite svoje drage lupalice I pajpove pa se priključite jammingu!


GIG:


GIUDA (Firenze, Italy)
(hc crust metal punk)
http://www.youtube.com/watch?v=5WXRk7Pkjus&list=UUCi-98xMqKHdLpplW6Ak1Vw&index=8&feature=plcp

BARBARIAN (Florence, Italy)
(speed thrash black metal)
http://www.youtube.com/watch?v=ZhwGthp2z2I&feature=related&fb_source=message

BRIVIDO (Rijeka)
(krastiš hc pank)
http://brivido-punk.blogspot.com/

DISTANCA (Zadar)
(melomoderniji krast)


UPAD 
na parti: free
na pank: 10kn kako bismo pokrili putne troškove bendovima
+ besplatna vegan klopa i chai
+ ekstra donacije uvijek dobrodošle!



Živi bili pa vidjeli!

Ako imate kakvih pitanja:
violent0pacification@gmail.com